Iščemo partnerje - Outlet in rabljena računalniška oprema

Verjamemo v našo rabljeno računalniško opremo. Je dokazano  zanesljiva in pripravljena za uporabo v naslednjih petih letih, vse to pa zaradi našega intenzivnega procesa testiranja opreme. Naši izdelki so odlična in poceni rešitev, ki ustreza vašim potrebam. Kar je prav tako pomembno, na ta način prispevamo k boljšemu jutri. 

reuse • reduce • recycle

 

Poglejte si, kako naše naprave testiramo

Vas zanima nadaljnja prodaja ali nakup naših rabljenih in outlet naprav? Verjamemo, da potrebujemo vašo pomoč! 

10 let izkušenj

Izkušnje

Pri delu s trgovci in preprodajalci imamo več kot deset let izkušenj.

Xml

Količinska sinhronizacija

Pripravljeno imamo datoteko XML, ki jo lahko uvozite na vašo spletno stran.

Izdelki na zalogi

Izdelki na zalogi

Na zalogi imamo več kot 1000 izdelkov. Glede na velikost naročila in vaše zahteve lahko pošiljanje traja do tri delovne dni od prejema vašega plačila.

Pišite nam zdaj!

Ste podjetje ali institucija in potrebujete večje število računalnikov/prenosnih računalnikov? Ponudimo vam lahko lepe popuste!

Posebne zahteve

Posebne zahteve

Imate za vaš bodoči računalniški sistem posebne zahteve? Ne oklevajte - pogovorite se z nami in za vas se bomo potrudili po najboljših močeh. Ne glede na to, ali potrebujete pisarniški računalnik ali zmogljivo delovno postajo, bomo za vas najbolje poskrbeli.

Hiter čas dostave

Hiter čas dostave

Izdelke imamo na zalogi v lastnih ali partnerskih prostorih, vsi imajo sedež v Sloveniji. Večino naročil lahko odpremimo še isti dan; večja in bolj zapletena naročila pa lahko trajajo do tri delovne dni.

Racionalne rešitve

Racionalne rešitve

Dobite čim več za svoj denar! Za majhno količino denarja dobite zelo dober računalnik z Windows licenco in garancijo.

Pišite nam zdaj!

 

Zaključek

Z gotovostjo lahko trdimo, da lahko nakup rabljene opreme predstavlja odlično naložbo - na ta način prihranimo denar, ne da bi pri tem ogrozili kakovost delovanja naprave ali njeno zmogljivost. Še posebej pomembno pri tem je, da na ta način prispevamo k boljšemu jutri. To je izjemnega pomena! Če imate dodatna vprašanja, preverite naša Pogosto zastavljena vprašanja. Če želite izvedeti več o naših izdelkih, si oglejte našo stran Sistem razvrščanja.