×

Registracija

Podatki profila

Podatki za prijavo

ali se prijavi

Ime je zahtevano
Priimek je zahtavan
First name is not valid!
Last name is not valid!
To ni email naslov!
Email naslov je zahtevan
This email is already registered!
Geslo je zahtevano!
Enter a valid password!
Prosimo vnesite 6 ali več znakov
Please enter 16 or less characters!
Gesli nista enaki
Pred oddajo naročila se morate strinjati z vsemi pravili in pogoji.
Email ali geslo ni pravilno

Najem računalnikov in prenosnikov

Potrebe podjetij, posameznikov, zavodov in šol so zelo različne. Prisluhniti poizkušamo vsaki želji, zato smo uvedli ugoden najem računalnikov in prenosnikov!

Verjetno se vam je že zgodilo, da ste v podjetju za potrebe nekega dogodka potrebovali dodaten računalnik, prenosnik, ali pa celo več kosov računalniške opreme. Taki dogodki, kjer bi bil dodaten kos tehnologije zelo dobrodošel, je npr. predstavitev na sejmu. Tu lahko z nekaj dodatnimi računalniki in monitorji oživiš prostor. Enako velja za dan odprtih v podjetju ali kakšno drugo prireditev.

Je v podjetju na začasnem delu ali na praksi oseba, ki potrebuje dodatni računalnik, trenutno pa ni potrebe po dodatnih investicijah v novo opremo? Tudi to je lahko razlog, da začasno najamete računalnik, za investicijo pa se odločite kasneje.

Najamete lahko enega ali več računalnikov, prenosnikov in monitorjev priznanih blagovnih znamk odlične kvalitete. Računalniki imajo nameščen sistem, ki ga lahko po želji prilagodite svojim potrebam.

Cenik

Najem računalnika10€/ dan
Najem prenosnika14€/ dan
Najem kompleta (računalnik, monitor, tipkovnica, miška)19€/ dan
Vse cene so brez DDV. Tukaj se nahajajo splošni pogoji najemaPri daljših najemih je cena nižja in se določi individualno, odvisno od specifikacij najete opreme.