Podaljšanje garancije

 

Varen nakup s podaljšano garancijo - 2 PLUS 1

Naprava že ob nakupu pridobi klasično garancijo. To je tovarniška garancija pri novih artiklih, ali garancija prodajalca pri obnovljeni računalniški opremi. Ponujamo vam možnost, da klasično garancijo podaljšate na skupno dve ali celo tri leta. Na tak način se znebite skrbi nad delovanjem tehnologije, saj bo za delovanje naprave v času trajanja garancije skrbelo naše podjetje.

Kategorije izdelkov iz našega programa za katere lahko dokupite podaljšano garancijo - 2 PLUS 1:

 

Podaljšanje garancije na 2 leti

V preglednici (spodaj) so prikazane cene za podaljšanje garancije na dve leti.

Ste ob nakupu spregledali možnost podaljšanja garancije?

Podaljšanje garancije lahko dodatno kupite do 30 dni po opravljenem nakupu naprave.

 

Podaljšanje garancije na 3 leta

Omenili smo, da lahko garancijo podaljšate tudi na tri leta. Do treh let garancije lahko pridete z rednim servisiranjem oziroma preventivnim čiščenjem vaše naprave. Preventivno čiščenje in ustrezna nega bo vaši napravi omogočila daljšo življenjsko dobo, saj se lahko že nedolžno pregrevanje naprave prelevi v katastrofalne posledice kot so počasno delovanje, glasnost naprave, izguba podatkov, nenadna ugašanja itd. Preventivno čiščenje računalnika ali prenosnika priporočamo vsakih 12 mesecev. (Primer prenosnika, ki ni bil na takšnem čiščenju več let --> Zanimivo branje).

Če boste napravo dostavili v naš servis v 12. in 24. mesecu od datuma nakupa, se garancija podaljša še za eno leto, na skupno tri leta. Cena preventivnega čiščenja je 25€ z DDV (redna cena takšnega posega je znatno višja). Storitev opravlja izključno na sedežu podjetja Insis d.o.o. Če naprave ne morete dostaviti osebno, prosimo izpolnite zahtevek za vračilo artikla na tej povezavi https://pocenipc.com/rma in kot razlog za pošiljanje izberite Artikel pošiljam v servis za Podaljšano garancijo - 2 PLUS 1. Dostava artikla je brezplačna!

POMEMBNO: Pri monitorju ali tablici preventivnega čiščenja ni možno opraviti, zato je najdaljša možna doba garancije 24 mesecev.

 

Storitev čiščenja obsega:

 • čiščenje notranjosti naprave
 • čiščenje ventilatorjev
 • menjavo termalne paste

 

Splošni pogoji

 • Podaljšanje garancije - 2 PLUS 1 se nanašata na stanje izdelka ob nakupu.
 • Garancija velja le na geografskem območju Evropske Unije.
 • Predpostavka pri podaljšani garanciji - 2 PLUS 1 je, da se izdelke pod garancijo primerno zavaruje za prenos ali prevoz in da so med prenosom ali prevozom v skladu z njihovo konstrukcijo pravilno shranjeni (v zato predvidenih torbah, zaščitah itd.). Če izdelki niso primerno shranjeni, zaščiteni in varovani ter iz tega razloga pride do poškodbe, garancija ne velja.
 • Garancije proizvajalcev izdelkov veljajo kot primarne garancije; prav tako tudi vsa druga jamstva ali pogodbene obveznosti tretjih oseb.
 • Naknadno kupljene opreme podaljšanje garancije 2 PLUS 1 ne krije.
 • Podaljšanje garancije - 2 PLUS 1 ne velja za potrošni material,, obrabljene dele, daljinske upravljalnike, baterije, tonerje, varovalke, črnila, tuljave, žarnice in podobno.
 • Garancija za modularne izdelke kot so, tipkovnice, miške itd., velja le v primeru, da so bili kupljeni skupaj z glavnim izdelkom kot celota. Sklopi, kot so na primer osebni računalnik, tiskalnik in optični čitalec, ki jih opredeli naše podjetje z eno ceno, veljajo kot en izdelek.
 • Garancija ne velja zaradi napak nastalih zaradi poskusov popravila ali posegov tretjih oseb brez pooblastila
 • Garancija ne vključuje delovanja programske opreme, operacijskega sistema, gonilnikov in pomožnih programov. Lastniki izdelkov ali njihovi pooblaščenci so za programe, gonilnike, podatkovne baze in njihovo sposobnost delovanja odgovorni sami.
 • Podaljšanje garancije - 2 PLUS 1 ne zajema uporabe, ki ni namenska in je ni določil proizvajalec oz. ni določena v pravilih za uporabo. To velja tudi za vse napake, ki so nastale zaradi zlorabe ali nestrokovne uporabe.
 • Garancije ne velja za škodo, ki je nastala zaradi malomarnosti pri uporabi, vojn, terorizma in naravnih nesreč.
 • Strokovnjaki, ki izvajajo dela kot so dobava, vgradnja, nadgradnja in podobno, so odgovorni za svoje delo.
 • V primeru garancijske zamenjave nepopravljivega izdelka se trajanje garancije prenese iz nepopravljivega na nov izdelek.
 • Premijski razred v katerega spada določen artikel (P1,P2,P3,P4,P5 ali P6) se določa na podlagi redne cene artikla.