Pomagajte, kolikor lahko, in povrnjeno vam bo

Dobrodelna akcija

PoceniPC.com je mlado podjetje – najstarejši član jih šteje nekaj čez 40, med sabo pa imamo tudi kar nekaj dvajsetletnikov. Stvari delamo s srcem že 11 let. V trenutni situaciji, ko je pandemija covid-19 dodobra spremenila naša življenja, je še toliko pomembneje, da delujemo kot družbeno odgovorno podjetje.

Zavedamo se, da je veliko otrok, katerim je šola na daljavo v teh časih onemogočena. Zavedamo se, da je pomembno, da v takih časih stopimo skupaj in pomagamo drug drugemu.

Brez oklevanja smo se odzvali na objave društev in osnovnih šol, ki so iskali prenosnike ali računalniške komplete za izposojo učencem, ki te dobrine nimajo. Kot kaže, bo obdobje učenja od doma precej dolgo, zato je delujoči prenosnik/računalnik nuja za vse otroke.

Tako smo v preteklih dneh na izposojo predali prenosnike v OŠ Draga Bajca Vipava, Zvezo prijateljev mladine Nova Gorica, OŠ Ivana Roba Šempeter Pri Gorici in Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina. Prepričani smo, da smo razveselili nekaj otrok oz. družin. Pozitivno smo presenetili tudi družino iz Lokavca (Občina Ajdovščina), ki ji je prejšnji teden zgorela hiša. Prenosnik smo donirali, tako da bosta srednješolka in študentka lahko obveznosti opravljali od doma.

Verjamemo, da so prenosniki prišli v prave roke in bojo učencem iz ogroženih družin pomagali pri opravljanju vseh šolskih obveznosti od doma.

Ponosni smo na našo dobrodelnost skozi vsa leta delovanja podjetja, obenem pa apeliramo tudi na ostale, da storijo enako. Družine vam bodo hvaležne.

Pomagajte, kolikor lahko, in povrnjeno vam bo.

Ostanite doma, predvsem pa zdravi!

Dobrodelna akcija