JE ACER DOVOLJ DOBRA ZNAMKA? PODROBEN POGLED [+ NAŠE MNENJE]

Je Acer dobra znamka? Da, Acer je popolna blagovna znamka, če iščete cenovno ugoden, lep in tanek prenosnik, ki je opremljen z inovativnimi funkcijami. Poleg tega Acer proizvaja široko paleto prenosnih računalnikov, ki se uporabljajo za različne namene, vključno s poslovno, igralsko - zabavno in domačo uporabo.

Acer je Tajvanska korporacija, ki slovi po proizvodnji namiznih osebnih računalnikov, prenosnikov, tabličnih računalnikov, pametnih telefonov, zaslonov …

 

Še niste dobili jasnega odgovora na vaše vprašanje, ali je Acer dobra znamka?

Acer prenosniki so znani po svoji cenovni dostopnosti in to je eden ključnih razlogov, zakaj se ljudje z nižjim proračunom odločijo za prenosnike Acer. Ko kupujete prenosni računalnik, morate ugotoviti, kakšne so vaše želje in kaj od prenosnika potrebujete. Ena najpomembnejših stvari v prenosnem računalniku niso komponente, temveč njegova kakovost.

Kvaliteto Acerjevih prenosnikov potrjuje tudi dejstvo, da so po številu prodanih prenosnikov na 4. mestu, pred Asusovimi in Applovimi prenosniki. (Vir: statista.com)

Prodaja prenosnikov, primerjava med znamkami

 

Ključne prednosti Acerja

Nekaj ​​stvari, v katerih je Acer resnično dober:

 

Inovativnost

Acer si še naprej prizadeva biti najboljši v industriji. Izdelal je nekaj svojih najnovejših prenosnih računalnikov, opremljenih z inovativnimi funkcijami, s čudovitim dizajnom in z impresivnimi zmogljivostmi. Vrhtega je Acer izdelal Swift 7, ki je najtanjši prenosnik doslej.

 

Raznolikost

Acer ima nekaj za vsakogar. Preprosto lahko najdete prenosnik, ki ustreza vašim zahtevam in je v okviru vašega proračuna. Poleg tega ima Acer široko paleto “gaming mašin”, osebnih prenosnikov in profesionalnih prenosnikov.

 

Komponente

Komponente, ki jih Acer uporablja v svojih prenosnikih, se ne razlikujejo bistveno od tistih, ki jih uporabljajo drugi proizvajalci za svoje prenosnike. Z višjimi cenami se v prenosnikih najdejo štirijedrni procesorji, cenejši prenosniki pa so običajno opremljeni z dvojedrnimi procesorji. Čeprav so dvojedrni procesorji učinkoviti, so namenjeni zgolj osnovni rabi (šola na daljavo, pisarniško delo, gledanje filmov …), medtem ko so štirijedrni procesorji namenjeni tudi za zahtevnejše uporabnike.

Poleg tega so zasloni večinoma enaki pri skoraj vseh prenosnikih. Acer namesto LCD-jev običajno uporablja osvetljene LED diode. Skoraj vsi prenosniki Acer, vključno s cenejšimi, imajo boljšo vizualno kakovost zaslona v polni visoki ločljivosti.

 

Oblikovanje

Večina prenosnikov Acer ima podoben dizajn. Prenosniki iz igralne serije imajo zabaven videz, ki kaže na namen teh prenosnikov - igranje. Sama oblika prenosnikov Acer jim ponavadi daje zajeten videz, vendar ni veliko razlike, če primerjate težo prenosnika Acer s konkurenčnim prenosnikom; so veliko lažji, kot se morda zdijo.

Poleg tega je pri Acerju edinstvena stvar, da ponuja široko paleto barv za ljudi, ki svoje prenosnike izberejo glede na njihove barve.

 

Cena

Cena prenosnikov Acer je tisto, zaradi česar jih doseže veliko število ljudi. Cenovna dostopnost prenosnikov Acer je idealna izbira za tiste, ki imajo nižji proračun, hkrati pa prenosniki zadovoljijo vse potrebe svojih uporabnikov. Poleg tega Acer proizvaja tudi drage prenosnike, ki imajo robustne in impresivne komponente ter zagotavljajo učinkovito delovanje.

 

Naše mnenje?

Naše mnenje je, da je Acer na splošno odlična blagovna znamka, ki svojim uporabnikom ponuja široko paleto ponudb in nekaj najbolj dostopnih možnosti, med katerimi lahko izbirajo. Prenosniki Acer so trpežni in na splošno dobro oblikovani. Med pisanjem tega članka in po obsežnem testiranju nekaj Acer prenosnikov, ki jih imamo na zalogi, smo pozitivno presenečeni. Če upoštevamo nizko ceno nekaterih modelov, smo pričakovali slabšo kvaliteto, a temu ni bilo tako. Tudi nizkocenovni Acer prenosniki so nas očarali. Še najbolj so nas očarali kvalitetni zasloni, ki jih ima Acer - tudi pri nizkocenovnih prenosnikih so zasloni odlični!