×

Registracija

Podatki profila

Podatki za prijavo

ali se prijavi

Ime je zahtevano
Priimek je zahtavan
First name is not valid!
Last name is not valid!
To ni email naslov!
Email naslov je zahtevan
This email is already registered!
Geslo je zahtevano!
Enter a valid password!
Prosimo vnesite 6 ali več znakov
Please enter 16 or less characters!
Gesli nista enaki
Terms and Conditions are required!
Email ali geslo ni pravilno

Informacije o točkah

 

Na PoceniPC.com ponujamo tudi sistem nagrajevanja, s katerim lahko dodatno privarčujete. Nagrajujemo vaše nakupe, komentiranje izdelkov, povabila novim strankam, ter s vami celo praznujemo rojstne dneve! Točke veljajo izključno in samo v spletni trgovini, nakupi v fizični trgovini niso predmet točkovanja.

Kako sistem nagrajevanja deluje?

Na PoceniPC.com nagrajujemo vse aktivne uporabnike. Večina aktivnosti doda točke na vaš račun, ki se nato seštevajo in se lahko v roku enega leta od prejetja uporabijo pri nakupu na PoceniPC.com.

 

Koliko je vredna posamezna aktivnost?

Vaša aktivnost Na račun dobite
Vsak porabljen € ob nakupu 1 točka
Komentiranje izdelka 10 točk
Vaš rojstni dan 200 točk
Trenutni menjalni tečaj: 100 točk na vašem računu pomeni 3,00 € popusta.

Točke posameznega naročila se obračunajo, ko administator trgovine potrdi naročilo. Posamezna nagrada (znesek v točkah) preteče v roku 365 dni.

Maksimalno število točk, ki se jih lahko unovči na blagajni ob vsakem nakupu, je 50% skupnega zneska naročila. Primer: če je cena artikla 50€, na računu pa imate 30€ sredstev (1000 točk), lahko unovčite maksimalno 25€.

 

Partnerski program

Zelo hvaležni vam bomo tudi za vsako stranko, ki ji priporočate našo ponudbo. To lahko storite preko tako imenovanega affiliate oz partnerskega programa, če se z vašim računom prijavite na tej povezavi. V povezavi se nahaja t.i. partnerski naslov, ki ga lahko pošljete svojim znancem ali prijateljem.
Za vsak evro nakupa, ki ga bo stranka opravila v 14-ih dneh od poslanega povabila, na svoj račun dobite eno točko. Povabilo preteče po 14-ih dneh.

 

Primer

Opravimo nakup novega prenosnika za 500€ in prejmemo 500 točk. Z malo truda podamo še mnenje (komentar) o prenosniku, ki smo ga kupili (10 točk) in iz prve roke povemo prijatelju, da je PoceniPC.com resnično trgovina, kjer lahko poceni pridejo do kvalitetnega računalnika ali prenosnika. Vsak € njegovega nakupa pomeni ena točka na tvojem računu.

Tako smo z malo truda prišli do vsaj 510 točk (15,30€) ki jih lahko unovčimo pri naslednjem nakupu.

Veselo nakupovanje vam želimo!