Open Box artikli

Razmišljate o nakupu novega računalnika ali prenosnika? Želite pri tem tudi privarčevati? Potem je nakup tovarniško obnovljene računalniške opreme prava odločitev za vas.

Predstavitvena računalniška oprema, razstavni eksponati, »renew« program, Outlet – Open Box …

Ste že slišali za zgoraj omenjene besede? Vse označujejo povsem nove računalniške artikle, ki so večinoma neprodane zaloge, sejemski artikli ali artikli z odprto embalažo. Bistvena lastnost je, da so to popolnoma nerabljeni artikli z 20–30 % nižjo ceno od novih in najmanj enoletno tovarniško garancijo, ki jo lahko podaljšate.

Refurbished računalniško opremo, ki jo imenujemo tudi Outlet – Open Box, predstavljajo računalniki in prenosniki, ki so služili kot razstavni eksponati. Vsi največji proizvajalci računalniške opreme v kratkem časovnem obdobju izdajo nove modele in stare ukinejo iz prodaje. Na trgu se tako pojavi več tisoč neprodanih zalog, ki se nato znajdejo na naših policah. To so povsem novi računalniki, ki so bili vzeti iz originalne embalaže in so bili kasneje ponovno testirani, pregledani ter ponovno zapakirani s strani proizvajalca. Takih računalnikov ali prenosnikov ne moremo več prodajati kot »nove«, čeprav niso bili nikoli rabljeni. V nekaterih primerih pa takšni računalniki sploh ne pridejo iz originalne embalaže kot v primeru preklicanega naročila. To je največja prednost nakupa razstavnih eksponatov, saj popolnoma nov računalnik dobite po zelo ugodni ceni.

Outlet – Open Box (Refurbished/Renew) kvaliteta

Gre za novo, nerabljeno računalniško opremo, kjer znaki uporabe niso vidni. Ker gre za Open Box artikle, pa se lahko v redkih slučajih pojavi kakšna manjša praska na ohišju. Beležimo manj kot procent takšnih primerov. Takšno opremo priporočamo čisto vsem, saj imamo zelo pestro izbiro prenosnikov, računalnikov in monitorjev, kjer se najde za vsakega nekaj.

To so računalniki in prenosniki priznanih blagovnih znamk, kot so HP, Asus, Sony, Toshiba, Lenovo … Računalniki in prenosniki iz »renew« programa niso namenjeni zgolj za osnovno rabo, ampak tudi za bolj napredne uporabnike. Z zmogljivimi komponentami so kos najzahtevnejšim opravilom in zadovoljijo tudi slehernega uporabnika.

Na PoceniPC.com razpolagamo z raznoliko ponudbo predstavitvenih računalnikov in prenosnikov – od najcenejših za brskanje po spletu do najzmogljivejših za resno delo ali zabavo. Verjamemo, da lahko ob tako pestri ponudbi vsak najde nekaj zase!