PrenosnikiRazmišljate o nakupu novega računalnika ali prenosnika? Želite pri tem tudi privarčevati? Potem je nakup razstavnega eksponata prava odločitev za vas.

Predstavitvena računalniška oprema, razstavni eksponati, »renew« program …

Ste že slišali za zgoraj omenjene besede? Vse označujejo povsem nove računalniške artikle, ki so večinoma neprodane zaloge, sejemski artikli, razstavni eksponati ali artikli z manjšimi vizualnimi napakami. Bistvena lastnost je, da so to popolnoma nerabljeni artikli.

Gre za računalnike ali prenosnike, ki so služili kot razstavni eksponati, ker jih je hitro rastoča tehnologija izrinila iz prodaje. Vsi največji proizvajalci računalniške opreme v kratkem časovnem obdobju izdajo nove modele in stare ukinejo iz prodaje. Na trgu se tako pojavi več tisoč neprodanih zalog, ki se nato znajdejo na naših policah. To so povsem novi računalniki, ki so bili vzeti iz originalne embalaže in so bili kasneje ponovno testirani, pregledani ter ponovno zapakirani. Take računalnike ali prenosnike ne moremo več prodajati kot »nove«, čeprav niso bili nikoli rabljeni. V nekaterih primerih pa takšni računalniki sploh ne pridejo iz originalne embalaže kot v primeru preklicanega naročila. To je največja prednost nakupa razstavnih eksponatov, saj popolnoma nov računalnik dobite po zelo ugodni ceni. Zgoraj opisanim računalnikom pade cena tudi do 30 %, kar je za končnega potrošnika vsekakor veliko bolj privlačna ponudba kot nakup novega računalnika.

To so računalniki in prenosniki vrhunske kvalitete priznanih blagovnih znamk, kot so HP, Asus, Sony, Toshiba, Lenovo … Računalniki in prenosniki iz »renew« programa niso namenjeni zgolj za osnovno rabo, kot je brskanje po internetu, uporaba pisarniških programov, gledanje filmov …, kar velja za rabljene računalnike in prenosnike, ampak tudi za bolj napredne uporabnike. Z zmogljivimi komponentami so kos tudi najzahtevnejšim opravilom in zadovoljijo tudi slehernega uporabnika.

Poudariti moramo, da naši računalniki prihajajo predvsem iz tujine zato imajo nameščen  operacijski sistem v tujem jeziku. Tudi znaki na tipkovnici se pogosto razlikujejo od slovenske tipkovnice, ampak nič zato k vsakemu prenosniku prilagamo tudi posebne nalepke s slovensko prilagoditvijo.

Na PoceniPC razpolagamo z raznoliko ponudbo predstavitvenih računalnikov in prenosnikov. Verjamemo, da ob tako pestri ponudbi vsak posameznik najde sebi primeren računalnik ali prenosnik tudi do 30 % ceneje.