Čez lužo se že vrsto let odvija običaj, ko na prvi petek po Zahvalnem dnevu, torej na Črni petek, velike trgovske verige priredijo pravi festival nakupovanja. Zaradi velikih znižanj se ljudem čisto zmeša in v trgovskih centrih nastane kaos, ki si ga lahko pogledate v videu spodaj.

Ah, še en praznik, ki bi ga radi posvojili od Američanov! Zakaj pa ne, če lahko pri tem privarčujete. Popusti bodo na ta dan priromali tudi v PoceniPC.com. Časa za pritoževanje ni, saj Črni petek traja samo 24ur, to pa je priložnost, ki jo enostavno morate zagrabiti

Black Friday na PoceniPC.com

Ne skrbeti, ne bo vam treba čakati v neskončnih vrstah in se na vse pretege boriti za vaš artikel. Pri PoceniPC.com smo poskrbeli, da lahko nakup opravite kar iz vašega udobnega kavča, poštar pa vam paket dostavi že naslednji delovni dan.


Vse kar morate storiti je, da izbran artikel dodate v košaro, greste na blagajno, izpolnite polja z vašimi podatki, vpišete promocijsko kodo POCENIPETEK in zaključite nakup. S promocijsko kodo boste artiklu znižali vrednost za določeno vsoto, ki pa ni v naprej znana. Artikel, ki ga želite imeti, dajte v košaro in pojdite na blagajno. Vtipkajte promocijsko kodo v za to določen prostor in cena se vam bo samodejno znižala. Če boste s ceno zadovoljni, v kar ne dvomimo, zaključite nakup in računalnik bo vaš.  Ja, tako preprosto je!

 

Na ta dan bomo še posebno izpostavili 2 ponudbi, ki ju resnično ne gre zamuditi. Za več informacij lahko kar kliknete na sliko spodaj. Ne bo vam žal:

 

1.) Potrebujete zanesljiv računalnik za vašo pisarno? HP 8200 Elite Desktop je računalnik »Business Class-e«, kar pomeni boljšo kakovost in dodatno garancijo, da ta računalnik ni od muh. Odlično se znajde tudi kot domač računalnik, saj vsakodnevna opravila opravi brez naprezanja.

 

 

2.) Prenosnik, ki presega samega sebe. Odlična izbira za vse, ki si želite stilsko in tehnološko dovršen prenosnik. Tako, kot je privlačen na pogled, tako privlačna je tudi cena, saj smo ga znižali do ekstrema! Tvoj je lahko za neverjetnih 599 €! Po takšni ceni podarimo samo en artikel! Kdor prej naroči prenosnik poceni dobi! :) Black Friday AKCIJA se začne danes ob 00:00! Dodaj prenosnik v košarico in izkoristi Black Friday AKCIJO!

Črni petek ali Black Friday je kot nekakšen uvod v prazničen in z darili zaznamovan december. V kolikor še nimate popolnega prazničnega darila, je črni petek definitivno izjemna priložnost, da nekoga presenetite in hkrati privarčujete. Zakaj pa ne bi izkoristili izjemne priložnosti in za spremembo sebe obdarovali prav na ta dan. Sliši se kot dobra ideja, zato ne odlašajte in si svoj prenosnik ali računalnik privošči prav ta petek 27.11.2015 na PoceniPC.com!