Informacije o točkah

Na PoceniPC.com ponujamo tudi sistem nagrajevanja, s katerim lahko dodatno privarčuješ. Nagrajujemo tvoje nakupe, komentiranje izdelkov, povabila novim strankam, ter s tabo celo praznujemo rojstne dneve!

Kako sistem nagrajevanja deluje?

Na PoceniPC.com nagrajujemo vse aktivne uporabnike. Večina aktivnosti doda točke na tvoj račun, ki se nato seštevajo in se lahko v roku enega leta od prejetja uporabijo pri nakupu na PoceniPC.com.

Nagradne točke

Koliko je vredna posamezna aktivnost, si lahko ogledaš v spodnji tabeli:

Tvoja aktivnostNa račun dobiš
Vsak porabljen € ob nakupu 1 točka
Komentiranje izdelka10 točk
Tvoj rojstni dan200 točk 

Trenutni menjalni tečaj: 100 točk na tvojem računu pomeni 3,00 € popusta.

Točke posameznega naročila se obračunajo, ko administator trgovine potrdi naročilo. Posamezna nagrada (znesek v točkah) preteče v roku 365 dni.

Maksimalno število točk, ki se jih lahko unovči na blagajni ob vsakem nakupu, je 50% skupnega zneska naročila. Primer: če je cena artikla 50€, na računu pa imaš 30€ sredstev (1000 točk), lahko unovčiš maksimalno 25€.

Partnerski program

Zelo hvaležni ti bomo tudi za vsako stranko, ki ji priporočaš našo ponudbo. To lahko storiš preko tako imenovanega affiliate oz partnerskega programa, če se s svojim računom prijaviš na tej povezavi. V povezavi se nahaja t.i. partnerski naslov, ki ga lahko pošlješ svojim znancem ali prijateljem.

Za vsak evro nakupa, ki ga bo stranka opravila v 14-ih dneh od poslanega povabila, na svoj račun dobiš eno točko. Povabilo preteče po 14-ih dneh.

Primer

Opravimo nakup novega prenosnika za 500€ in prejmemo 500 točk. Z malo truda podamo še mnenje (komentar) o prenosniku, ki smo ga kupili (10 točk) in iz prve roke povemo prijatelju, da je PoceniPC.com resnično trgovina, kjer lahko poceni pridejo do kvalitetnega računalnika ali prenosnika. Vsak € njegovega nakupa pomeni ena točka na tvojem računu.

Tako smo z malo truda prišli do vsaj 510 točk (15,30€) ki jih lahko unovčimo pri naslednjem nakupu.

 

Veselo nakupovanje ti želi, PoceniPC.com!

Prosimo počakaj...

You've just added this product to the cart:

{{var product.name}}

Continue shopping or View cart & checkout

You've just deleted this product from the cart:

{{var product.name}}

Continue shopping or View cart & checkout