• Jupi! A veš, da z nakupom tega izdelka na svoj račun dobiš 24 točk (0,72 €)? Klikni na vprašajček, če želiš izvedeti več!

Podaljšanje garancije - 2 plus 1 P1

Podaljšaj garancijo prenosnika ali računalnika na 2 leti. Z rednim servisiranjem pa celo na 3 leta!

Dobavljivost: Na zalogi, več artiklov na voljo

Cena:
30,00 €
(brez DDV 24,59 € )

GARANTIRANO NAJNIŽJA CENA, PLAČILO NA OBROKE !

Najdeš boljšo ceno? Piši nam, našli bomo skupno rešitev.

Imaš boljšo ceno za ta produkt?

Hiter pregled

Podaljšaj garancijo prenosnika ali računalnika na 2 leti. Z rednim servisiranjem pa celo na 3 leta!

Povej prijateljem za ta produkt

PODROBEN OPIS

Varen nakup s podaljšano garancijo - 2 PLUS 1

Vsak izdelek že ob nakupu pridobi klasično garancijo. To je bodisi tovarniška garancija pri novih oziroma refurbished/renew artiklih bodisi garancija rabljene računalniške opreme, ki jo garantira podjetje Insis d.o.o. Ponujamo vam možnost, da klasično garancijo še podaljšate na skupno dve leti ali celo na skupno tri leta. V času podaljšane garancije - 2 PLUS 1 stroške rezervnih delov in delovnih ur za popravilo izdelka, ob predložitvi originalnega računa o nakupu izdelka in garancijskega lista, krije naše podjetje - Insis d.o.o.. 


POZOR - Podaljšano garancijo je mogoče kupiti le sočasno z nakupom izdelka, kasnejši nakup ni več mogoč.

 

Kategorije izdelkov iz našega programa za katere lahko dokupite podaljšano garancijo - 2 PLUS 1:

 • namizni računalniki,
 • prenosniki,
 • monitorji,
 • vsa rabljena računalniška oprema.

V preglednici (spodaj) so prikazane cene za podaljšano garancijo - 2 PLUS 1 za vse cenovne stopnje, za obdobje treh let.

 

 

OPRAVLJAJ REDNE SERVISE IN TAKO PRIDOBI ŠE DODATNO (TRETJE) LETO GARANCIJE - 2 PLUS 1!


Že na začetku smo omenili, da lahko garancijo podaljšate na celo tri leta. Do treh let garancije lahko pridete z rednim servisiranjem oziroma preventivnim čiščenjem vaše naprave. Preventivno čiščenje je tisto, ki bo vašemu računalniku nudilo ustrezno nego, saj se lahko že nedolžno pregrevanje naprave sprelevi v katastrofalne posledice (počasno delovanje, glasnost naprave, izguba podatkov, nenadna ugašanja ...). Poleg vseh nevarnosti in dodatnih stroškov, ki vam jih lahko zagode pregreta naprava, pa vam redno servisiranje znatno podaljša življenjsko dobo računalnika.  Preventivno čiščenje računalnika oziroma prenosnika priporočamo vsakih 6 mesecev ali vsaj enkrat na 12 mesecev. (Primer prenosnika, ki ni bil na takšnem čiščenju več let --> Zanimivo branje)

 

Servis obsega:

 

 • čiščenje notranjosti naprave, 
 • čiščenje ventilatorjev in 
 • menjavo termalne paste.


Preventivno čiščenje se opravlja na sedežu podjetja Insis d.o.o. in je plačljivo - 25€ z ddv (redna cena takšnega posega je 55€ z ddv). V nasprotnem primeru vam garancije za tretje leto ne bomo upoštevali. Ob neopravljenem servisu bo podaljšanje garancije 2 PLUS 1 veljalo zgolj dve leti.


POMEMBNO:  Servis lahko opravite samo na prenosniku ali računalniku, kjer lahko dobite tudi dodatno tretje leto garancije. Pri monitorju ali tablici servisa ni možno opravljati, zato je najdaljša možna doba garancije 2 leti.

 

SPLOŠNI POGOJI ZA UVELJAVITEV PODALJŠANJE GARANCIJE - 2 PLUS 1


 1. Podaljšanje garancije - 2 PLUS 1se nanašata na stanje izdelka ob nakupu.
 2. Pri končnih uporabnikih, ki izdelek uporabljajo na različnih lokacijah, je izdelek s podaljšano garancijo - 2 PLUS 1 na vseh lokacijah znotraj EU in na geografskem območju Evrope.
 3. Predpostavka pri podaljšani garanciji - 2 PLUS 1 je, da se izdelke pod garancijo primerno zavaruje za prenos ali prevoz in da so med prenosom ali prevozom v skladu z njihovo konstrukcijo pravilno shranjeni (v zato predvidenih torbah, zaščitah itd.). V primeru, da izdelki pri prenosu ali prevozu niso primerno shranjeni, zaščiteni in varovani ter iz tega razloga pride do poškodbe itd. – ni kritja.
 4. V primeru škode se bremenijo ostala zavarovanja (če je npr. zavarovano stanovanje in pride do požara, poplave itd. in je poškodovan računalnik ali prenosnik v njem, se škoda krije iz tega zavarovanja).
 5. Garancije proizvajalcev izdelkov veljajo kot primarne garancije; prav tako tudi vsa druga jamstva ali pogodbene obveznosti tretjih oseb.
 6. Podaljšenje garancije - 2 PLUS 1 ne zajema uporabe, ki ni namenska in je ni določil proizvajalec oz. ni določena v pravilih za uporabo. To velja tudi za vse škode, ki so nastale zaradi zlorabe ali nestrokovne uporabe.
 7. Podaljšanje garancije - 2 PLUS 1 ne krije škode, ki ne vpliva na delovanje izdelka, kot je določeno s strani proizvajalca.
 8. Dodatno kupljene opreme podaljšanje garancije 2 PLUS 1 ne krije.
 9. Škoda na programski opremi, operativnih sistemih, gonilnikih, pomožnih programih in drugo ni krita. Lastniki izdelkov ali njihovi pooblaščenci so za programe, gonilnike, podatkovne baze in njihovo sposobnost delovanja odgovorni sami.
 10. Podaljšanje garancije - 2 PLUS 1 ne krije potrošnega materiala, obrabljenih delov, daljinskih upravljalnikov, akumulatorjev, baterij, tonerjev, varovalk, črnila, tuljav, žarnic in podobnega.
 11. Modularni izdelki, tipkovnice, miške itd., so kriti le v primeru, da so bili kupljeni skupaj z glavnim izdelkom kot celota. Sklopi, kot so na primer osebni računalnik, tiskalnik in optični čitalec, ki jih opredeli naše podjetje z eno ceno, veljajo kot en izdelek.
 12. Škoda, ki se jo prijavi, a poškodovanega izdelka ni mogoče prinesti ali škode dokazati, ni krita.
 13. Škoda zaradi običajne obrabe in izrabe ter postopnega slabšanja kakovosti delovanja izdelkov ni zajeta v podaljšanje garancije 2 PLUS 1.
 14. Škoda, nastala zaradi poskusov popravila ali posegov tretjih oseb brez pooblastila, ni krita.
 15. Škoda, ki je nastala zaradi malomarnosti ali jo je povzročila tretja oseba, ni krita.
 16. V primeru poškodbe izdelka, ki jo povzroči domača ali divja žival, škoda ni krita.
 17. Škoda, ki je nastala zaradi posledice potresa, vojne ali terorizma, ni krita.
 18. Strokovnjaki, ki izvajajo dela kot so dobava, vgradnja, nadgradnja in podobno, so odgovorni za svoje delo.
 19. Če se v času poteka podaljšane garancije - 2 PLUS 1 izdelek zamenja, na primer v garanciji od proizvajalca, je potrebno pri zahtevah obveznosti in nadomestil podaljšanje garancije 2 PLUS 1 za dokazilo predložiti ustrezen dokument, ki potrjuje to menjavo. Podaljšanje garancije - 2 PLUS 1 je v takem primeru še vedno veljavna.
 20. Premijski razred v katerega spada določen artikel (P1,P2,P3,P4,P5 ali P6) se dolača na podlagi redne cene artikla.

DODATNE INFORMACIJE

ProizvajalecDodatna oprema
ŠifraPODALJ2PLUS1P1

Značke izdelka

Uporabi presledke za ločevanje značk. Uporabi enojne narekovaje (') za fraze.

VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Preden postaviš vprašanje, si vzemi minuto časa in preberi najpogostejša vprašanja in odgovore.

Ni odgovora na tvoje vprašanje? Nič hudega, če te karkoli zanima glede tega izdelka se ne obotavljaj, vprašaj nas! Odgovorili bomo v čim krajšem času.


Kako ti lahko pomagamo?

* Obvezna polja

KOMENTARJI

Prosimo počakaj...

You've just added this product to the cart:

{{var product.name}}

Continue shopping or View cart & checkout

You've just deleted this product from the cart:

{{var product.name}}

Continue shopping or View cart & checkout