Rabljeni računalniki ali rabljeni prenosniki? Zakaj pa ne!

26. 07. 2013 20:18

Rabljeni računalniki, rabljeni prenosnikiPrednosti nakupa rabljenega računalnika ali rabljenega prenosnika

Rabljena računalniška oprema prihaja izključno iz velikih podjetij, kar pomeni, da so rabljeni računalniki in rabljeni prenosniki business klase oziroma poslovnega razreda. Ta razred je sestavljen iz najkvalitetnejših materialov, vzdržljivejše baterije, boljšega hladilnega sistema ter kompaktnega in trdnega ohišja. To so komponente, ki občutno podaljšajo življenjsko dobo rabljenega računalnika ali prenosnika.  

Starost rabljenega računalnika ali rabljenega prenosnika, ki prispe v našo trgovino, je 2-3 leta. Vsa rabljena oprema je skrbno pregledana in pred prodajo testirana s strani naših serviserjev. To vam zagotavlja varen nakup in garancijo, da boste v roke dobili izpraven in takoj uporaben računalnik. Poleg tega pa vam pri PoceniPC nudimo tudi 6-mesečno garancijo, z možnostjo podaljšanja na 12 mesecev. V primeru, da vam izdelek ne bi odgovarjal, vam omogočamo možnost vračila izdelka v roku 15 dni od nakupa.

Vsega tega vam ne zagotovijo nakupi preko različnih spletnih strani, kjer so prodajalci fizične osebe.

Pogosta težava pri nakupu rabljenega prenosnika je vdržljivost baterije, saj je ta pogosto dotrajana. V primeru, da prenosnik uporabljamo na kraju kjer ni dostopa do električnega napajanja, je pomembno, da baterija vzdrži vsaj dobro uro. Naši rabljeni prenosniki zagotavljajo delovanje baterije do 1,5 ure.

Rabljeni računalniki pridejo na naše police očiščeni, nekateri z operacijskim sistemom, nekateri pa tudi brez. Vsi rabljeni računalniki pa so opremljeni z originalno licenčno nalepko, tako da lahko sami legalno namestite operacijski sistem. Z doplačilom pa lahko za to poskrbijo tudi naši strokovnjaki.

POZOR!

  • Pri nakupu rabljenega računalnika in prenosnika bodite posebno pozorni na kvaliteto, ki jo kupujete. Pri PoceniPC prodajamo izključno kvaliteto A, ki jo uporabljajo velika podjetja v tujini. Kvaliteta B in C so cenejši, vendar občutno slabše kvalitete, kar tudi skrajša življenjsko dobo računalnika.
  • Različni modeli in znamke računalnikov so primerni za različne uporabnike. Splača se dobro premisliti zakaj računalnik potrebujete, saj lahko s tem tudi veliko prihranite. Naši strokovnjaki so vam vedno pripravljeni strokovno svetovati pri izbiri primernega modela za vas.

Ali zares potrebujete nov računalnik?

Pri PoceniPC dobite zelo dobro ohranjene rabljene računalnike in prenosnike, ki nudijo odlično razmerje med kvaliteto in ceno. To so računalniki in prenosniki poslovnega razreda kvalitete A, ki so še ne tako dolgo nazaj stali cca. 900 €. Pri PoceniPC vedno poskrbimo, da so stranke z nakupom zadovoljne, to kaže tudi statistika, saj smo zabeležili manj kot odstotek reklamacij v zadnjih štirih letih.

 rabljeni računalniki, rabljeni prenosniki, poceni prenosniki, poceni računalniki

Oddaj komentar

* Obvezna polja

Prosimo počakaj...

You've just added this product to the cart:

{{var product.name}}

Continue shopping or View cart & checkout

You've just deleted this product from the cart:

{{var product.name}}

Continue shopping or View cart & checkout