Dostava

O podjetju | Pogoji poslovanja | Varovanje podatkov | Plačilo | O izdelkih | Vračilo izdelkov | Dostava

Za naše podjetje pogodbeno dostavlja pakete Pošta Slovenije (pridržujemo si pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo učinkoviteje zaključeno). Naročilo bo že jutri pri tebi doma!

Stroški dostave:

Strošek pakiranja in dostave za vse kraje v Sloveniji je enoten in znaša 5 €, za naročila nad 400 € pa je poštnina brezplačna.

 Prenosniki, Računalniki, Dostava

Čas dostave:

Čas dostave, ki ga zagotavlja Pošta Slovenija je 1-3 delovnih dni. V 99% primerih je paket pri tebi že naslednji delovni dan. Za morebitne zamude zaradi nepredvidenih prometnih ali logističnih problemov je odgovorna Pošta Slovenije.

Izdelke iz zaloge praviloma odpremimo isti dan po prejemu naročila, oziroma naslednji delovni dan, če je bilo naročilo prejeto izven delovnih ur in jih v skoraj vseh primerih prejmete dan po oddaji pošiljke.

Če artikla nimamo na zalogi v našem skladišču, bo na dostavo treba počakati nekoliko dlje. V tem primeru upoštevaj naslednja pravila:

• čas dostave je izpisan ob artiklu (gre za povprečen čas, v katerem uvoznik dostavi blago do nas),
• če pri artiklu piše, da je nedobavljiv, to pomeni, da nimamo podatka o tem, kako hitro lahko artikel dostavimo; če tak artikel vendarle naročiš, ga bomo poskušali najti in ga dostaviti, če pa bomo neuspešni, bomo naročilo stornirali,
 če naročiš več artiklov in bo čakalna doba za nekatere daljša kot za druge, bomo skušali artikle, ki so na zalogi, poslati takoj, ostale pa potem, ko bodo na zalogi; v tem primeru bomo morebitni strošek dostave zaračunali le pri prvi pošiljki, za kasnejše pošiljke pa bomo nosili strošek dostave mi,
 če bo čakalna doba zelo dolga, te bomo preko elektronske pošte sproti obveščali o ažurnih podatkih o predvideni dobavi; če se vmes kadarkoli naveličaš čakanja, nam lahko to sporočiš in artikel bomo odstranili iz naročila in dostavili ostale artikle ali pa naročilo stornirali.

Delovni čas skladišča je od ponedeljka do petka, med 9h-13h ter 14h-18h. Naročila oddana do 16 ure bodo še isti dan obdelana, kasnejša pa naslednji delovni dan.

Pomemba opozorila:

Če želiš prejeti naročilo v najkrajšem času, ti svetujemo, da upoštevaš naslednje nasvete:
 navedi podatke za dostavo, kjer je vedno nekdo na razpolago za prevzem paketa - če te ni doma lahko paket prevzameš na najbližji enoti Pošte Slovenije,
 pripravi točen znesek za plačilo odkupnine, saj kurir sprejema le točne zneske,
Pošta zahteva dodaten znesek za pokritje stroškov nakazila in sicer, če je znesek odkupnine do 98,00€, ti Pošta zaračuna 0,98€, nad 98,00€ do 501,00€, ti Pošta zaračuna 1 % od vrednosti, nad 501,00€ ti Pošta zaračuna 5,01€.

Prosimo počakaj...

You've just added this product to the cart:

{{var product.name}}

Continue shopping or View cart & checkout

You've just deleted this product from the cart:

{{var product.name}}

Continue shopping or View cart & checkout